Werknemers

De wereld draait op volle toeren. De toenemende informatisering, schijnbaar onbegrensde mogelijkheden in werk en privé, "veel werken en niet zeuren cultuur" etc. doen de druk stijgen.
Onze tijd en onze energie zijn gelimiteerd dus wordt het steeds belangrijker keuzes te maken. Wat doe ik en op welke wijze doe ik dat? Veel is "uitdagend en leuk” en we willen steeds "meer en beter”. In deze zo sterk op de buitenwereld gerichte cultuur vergeten we de binnenwereld. Bewustzijn over jezelf, over je levensdoelen en je wezenlijke behoeften vergemakkelijken het maken van écht belangrijke keuzes. 

Je zoekt helderheid over je persoonlijke verlangens. En een resultaatgerichte coach die je hier in steunt en begeleidt. Die vindt je in mij. Waar nodig gaan we de confrontatie met de realiteit niet uit de weg. Je leert je gevoelens te hanteren in plaats van ze te negeren. Bewust te worden van je persoonlijkheid en van je talenten. En je leert vooral praktisch en planmatig keuzes te maken
en deze te realiseren. Het concretiseren van de tijdens dit traject verkregen adviezen.
 
De mogelijkheden voor begeleiding zijn (kan ook wandelend in de natuur):
Coaching
Loopbaan(her)oriëntatie
Outplacement
Begeleiding bij burnout/stress
Persoonlijke groei
Vitaliteitscoaching
 
Het bureau is aangesloten bij de Noloc, Vereniging voor loopbaan professionals en werkt volgens hun gedragscode.
 
Bel gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende oriëntatie. Tel. 043-4090251.
Of klik op Neem contact op. Naar aanleiding van ons oriënterende gesprek krijg je een voorstel voor een optimaal passend begeleidingstraject. Informeer bij je werkgever naar de financiële mogelijkheden.