Selecteer een pagina

Jij bent weer volledig in je element

9

Loop je constant achter de feiten aan?

Je raakt steeds meer de controle kwijt en hebt geen idee hoe weer grip te krijgen op je leven.

9

Ben je moe, gespannen en gestrest?

Je zou zo graag weer eens goed en lang slapen maar je bent ‘s morgens soms nog te moe om op te staan.

9

Heb je het idee dat je niets meer goed doet?

Je wordt onzekerder en nerveuzer en kunt steeds slechter omgaan met kritiek. Je lontje lijkt wel steeds korter.

Weer kunnen genieten!

Je bed uit komen met een glimlach op je gezicht want je bent uitgerust en hebt zin in deze nieuwe dag. Lekker gaan werken en samen met je collega’s of in je uppie iets moois doen. Als je een leuke baan hebt, heb je het gevoel dat je niet MOET gaan werken maar dat je MAG, hoe fijn is dat?

Wil jij dat ook bereiken? Dat gun ik jou. Het is niet de bedoeling dat je alleen blijft ploeteren. Er is verandering mogelijk, ook voor jou. Ook jij kunt zelf méér dan je denkt. Nee inderdaad, er zijn ook een aantal factoren waar jij geen invloed op hebt, maar voor een deel kun jij het heft wél zelf in handen nemen. En dat deel is groter dan jij nu denkt. Kom in beweging, zet een eerste stap en ga op weg naar een nieuwe toekomst voor jezelf.

 

Maak je werkelijkheid nog mooier dan je droom!

Dan ben je bij mij aan het goede adres

Ik weet zelf drommels goed hoe het is om het plezier in je werk kwijt te raken. Of door een reorganisatie of arbeidsconflict je baan te verliezen. Je hele bestaanszekerheid raak je kwijt, het lijkt alsof de grond onder je voeten weg zakt.

Samen gaan we kijken hoe je in deze situatie terecht bent gekomen maar vooral ook wie jij bent, wat jij allemaal kan. Vanuit een stuk persoonlijke analyse, zelfanalyse, krijgen we informatie over jou en je competenties en op welke plek die inzetbaar zijn in de arbeidsmarkt, op een manier die bij jou past.

Dit kan een beetje meer naar links of rechts zijn van wat tot nu toe gedaan hebt. Maar het kan ook heel iets anders worden. Tenminste als je dit wilt, het bereikbaar is voor jou en ook werk oplevert. Kortom, we gaan dan wel dromen realiseren maar we verliezen de realiteit natuurlijk niet uit het oog.

Word weer regisseur van jouw leven!

Z

Zin in je werk

Lekker opstaan en aan de dag beginnen, zowel privé als op je werk.

Z

Doelgericht

Je weet wat je wilt en krijgt er energie van om hier naar toe te werken.

Z

Met humor

Je kunt weer relativeren en af en toe ook om jezelf glimlachen.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb de coachingsgesprekken van Loes als zeer prettig ervaren. Loes houdt je een spiegel voor zonder waardeoordeel. Ze stelt je op je gemak waardoor je je veilig voelt, het vertrouwen in haar krijgt en daardoor open met haar over zaken kunt praten.

Loes bedankt voor het fijne traject.

 

Patrick, 50 jaar

Met Loes kan ik sparren om zo de dingen op een rij te kunnen zetten. Dit werkt verhelderend, relativerend en bevestigend voor mij. De puzzelstukjes vallen op hun plek waardoor ik zelf weloverwogen nieuwe keuzes kan maken.

Zij biedt een luisterend oor, zonder oordeel.

 

Bionda, 36 jaar

Mijn aanbod

Wat kan ik voor jou betekenen? Naar aanleiding van jouw specifieke hulpvraag gaan we samen aan de slag. We bekijken op welke manier we jouw proces het beste aanpakken om zo snel mogelijk resultaat te boeken. Jij bepaalt het tempo. We werken zo snel als mogelijk is, maar nemen de tijd die jouw proces vraagt. Met respect voor de situatie waar jij in zit, de fase in jouw leven en jou zelf.

 

                    .

Je zult nooit weten of het de juiste keuze is, als je hem niet maakt.

Dus kom in beweging, zet die eerste stap en maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Veelgestelde vragen

Welke kosten betaalt mijn werkgever?

Ga het gesprek met je werkgever aan en overleg wat mogelijk is. Tenzij jij je werkgever niet op de hoogte wilt stellen van dit traject natuurlijk.

Is een oriënterend gesprek mogelijk?

Jazeker, bel me gerust om een afspraak te maken. Voor iedereen die serieuze interesse heeft in loopbaanbegeleiding. 

Is er een wachtlijst?

In principe kan ik je binnen 1 à 2 weken inplannen maar soms heb je geluk, dan is er onverwacht ruimte gekomen in mijn agenda en is er eerder een plekje beschikbaar voor jou.

Zijn de kosten aftrekbaar?

Dat is voor iedereen afhankelijk van zijn/haar eigen uniek situatie. Vraag aan je financiële adviseur wat voor jou geldt.

Ervaringen van mijn klanten

Ben je op zoek naar een andere invulling van je carrière of toe aan de volgende stap in je loopbaan? En kun je bij dit proces wel wat hulp gebruiken? Dan adviseer ik je om een gesprek aan te gaan met Loes. Bij haar kun je in vertrouwen alle vragen stellen.

In opdracht van Loes heb ik bij de start van het traject het einddoel van de loopbaanbegeleiding benoemd. Dat vond ikzelf ook belangrijk en dit werkte voor mij uitstekend, resultaatgericht als ik ben. Hierna hebben we er samen de schouders  onder gezet. Zij blijft in je geloven en je actief stimuleren om naar je wensen te zoeken op het gebied van arbeidsvreugde en de toekomstige invulling van je loopbaan. Uiteindelijk zul je het toch zelf moeten willen en ook moeten doen. Door ook de adviezen van Loes op te volgen op het gebied van o.a. het starten van nieuwe opleidingen, het actief bezig zijn met je  LinkedIn-profiel en het bestuderen van de gemaakte beroepskeuzetesten, heb ik met succes de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar het onderwijs. Mijn missie is geslaagd! Dit was me zonder de professionele begeleiding van Loes niet gelukt, dus ik ben haar hiervoor zeer erkentelijk.

Marc, 52 jaar

Ik ben meer op mezelf gaan vertrouwen en beter voor mezelf gaan zorgen. Hierdoor zet ik mezelf meer op de eerste plaats en sta ik veel steviger in mijn werk en in de omgang met mijn collega’s. Dit brengt mij een stuk meer rust en energie. Ik ben er blij mee!

 

Julie, 27 jaar

Bij de aanvang van het coachingstraject wilde ik graag weten of ik binnen mijn vakgebied een nieuwe werkplek zou zoeken of juist de kansen van een ander vak zou gaan ontdekken. Door de gerichte vragen van Loes werd mij duidelijk dat mijn vak mij veel inhoud en genoeg voldoening geeft. Snel na dit besef vond ik een nieuwe baan en hebben we de focus van het coachingstraject aangepast. Die flexibiliteit was prettig. De begeleiding hielp mij om ruimte voor mezelf te zien en te voelen. Door Loes heb ik ingezien dat het genoeg is zoals ik ben en wat ik doe en dat ik niet over mijn grenzen heen hoef te gaan om mezelf aan een ander te bewijzen. 

 

Lilian, 39 jaar

Breng weer balans aan in JOUW leven!

Geef mij de kans om samen met jou aan de slag te gaan.